Deze website gebruikt cookies om kaarten en adressen te kunnen tonen. Ook zijn er snelkoppelingen naar websites van derden. Daarom moeten we dit aangeven en je vragen om op OK te klikken.
info@rolstoelwandeling.nl
We zijn per e-mail bereikbaar
Onstwedde – Beleefpad Smeerling
image

©Natuurmonumenten

Invaliden- parkeerplaats aanwezig
Route in de natuur
Tussen zonsopkomst en zonsondergang te bezoeken
Eenvoudige eetgelegenheid
Rolstoelvriendelijk
Hele route verhard (Asfalt, beton, klinkers of tegels)
Route ook te volgen bij regen
Honden aangelijnd toegestaan

Het Beleefpad Smeerling brengt je terug naar de natuur van 'vroeger'. Langs de meanderende beek, de kruidenrijke akkers en de weilanden kun je in het voorjaar genieten van een grote bloemenrijkdom. Maar ook later in het jaar is het hier schitterend met z'n doorkijkjes en vergezichten. Onderweg zijn voldoende punten om even van de omgeving te genieten en uit te rusten.


Halverwege de route kom je langs bij Gasterij Natuurlijk Smeerling, een fijne plek om, met een kopje thee of koffie en een huisgemaakte plaatselijke lekkernij, van de gemoedelijke sfeer te genieten. De route gaat terug via hetzelfde verharde pad.


Het beleefpad is geheel toegankelijk voor mensen met een rollator, rolstoel of scootmobiel. Samen genieten dus, veel plezier!


Als alternatief is er terug te lopen over de Smeerling terug naar de Eemboerveldweg, maar dan loop je wel op de openbare weg waar ook auto's langs komen rijden.

Deze route is een route van Natuurmonumenten. Via deze link kom je op de pagina van Natuurmonumenten met informatie over de route.

Openingstijden Gasterij Natuurlijk Smeerling:
        Dinsdag t/m vrijdag: 10.00u - 17.00u (1 april - 31 oktober)
        Zaterdag en zondag: 10.00u - 18.00u (1 april - 31 oktober)
        Woensdag t/m vrijdag: 10.00u - 17.00u (1 november - 31 december)
        Zaterdag en zondag: 10.00u - 18.00u (1 november - 31 december)